Arrangementer for firmaer og foreninger

 

Møder, sommerfester, udflugter og teambuilding kan blive helt særlige oplevelser, når det foregår i den rå og betagende natur ved Stevns Klint.

Klintetours tilbyder skræddersyede arrangementer til firmaer og foreninger, hvor det er muligt, at alt bliver arrangeret for jer.

Bliv inspireret af nedenstående eksempler og lad os sammen planlægge lige det arrangement, I ønsker jer.

 

 

Hygge og fængende fortællinger

Denne tur er velegnet til jer, som vil have en pause fra et fagligt arrangement; kombinere sommerfesten med en oplevelse eller er på udflugt til Stevns Klint.

I kommer til at hygge jer, mens vi vandrer i den smukkeste natur med klint, hav og himmel. Undervejs får i de medrivende fortællinger om Stevns Klint.

I kan høre om asteroiden, der medførte den 5. masseuddøen; den delvist nedstyrtede kirke i Højerup; skibsforlis; vikinger og Den kolde Krig.

 

Vil i kombinere turen med personalemøde, frokost, middag eller fest, kan jeg komme med anbefalinger til lokaler og restauranter.

Vil i hellere spise madpakke og drikke medbragt kaffe, kan jeg komme med anbefalinger til de bedste picnic-spots.

Turen kan vare fra 1-4 timer og kan have udgangspunkt i Rødvig, Boesdal, Højerup, Stevns Fyr eller Mandehoved.

Denne tur har jeg f.eks. lavet for en afdeling i Stevns Kommune, som holdt sommerafslutning. De spiste en overdådig frokost hos Jens fra Mad & Ro, som de fordøjede med frisk luft og forrygende fortællinger.

Jeg har også lavet turen for en kirke, som var på sommerudflugt med menigheden. Turens distance var kort pga. dårligt gående, men fyldt med historier og blev rundet af med medbragt kaffe og kage. 

Med udsigt til klinten fortalte Anne fra Klintetours om fiskeler, sabeltandssild, kridt og kalk så vi var ellevilde. Anne er en formidabel formidler. En stor oplevelse jeg kan anbefale til alle aldersgrupper.

Karen MargreteSognepræst

Find løsninger i det fri

Finder i de bedste løsninger for jeres arbejdsplads med røven i sædet om et mødebord eller med kroppen i bevægelse og højt til loftet?

Med naturen som en afslappet og uformel ramme kan kreativiteten slippes løs på en Walk´n´Talk. Gående i mindre grupper er det naturligt, at flere byder ind og med mere kreative løsninger end ellers, så i kommer hjem med mere kvalificerede løsninger på jeres udfordringer.

I kan også sidde omkring bålet med kaffe i koppen og få glæde af den særlige stemning og tryghed, som bålets knitren og varme giver. Her skabes et fortroligt rum, hvor der både er plads til gode snakke og eftertænksomhed.

Turen bliver skræddersyet til jeres behov og kan vare fra 2 – 7 timer og have udgangspunkt i Rødvig, Boesdal, Højerup, Stevns Fyr eller Mandehoved.

Denne tur har jeg f.eks. lavet for et større forlag, som lavede et gående strategimøde. Udfordinger blev diskuteret, mens de gik og når vi gjorde holdt, blev der samlet op på løsningsforslag i plenum. Ved nogle stop blev der serveret lokale delikatesser. 

Bål i Boesdal
Der serveres gourmetmad til glade gæster

Sommerfest

Kombinér en vandretur med fængslende fortællinger med lækker middag lavet på årstidens lokale råvarer.

Vælg selv om sommerfesten skal afholdes som:

 • en kulinarisk vandring – læs mere om denne tur her
 • vandretur og festmiddag i tipi
 • vandretur med middag og fest hos en af Stevns mange gode restauranter.

Turen og forplejningen bliver skræddersyet til jeres behov og har en varighed af minimum 3 timer. Udgangspunktet kan være Rødvig, Boesdal, Højerup og Stevns Fyr.

Skab overskud med mindfulde pauser

Denne tur er velegnet til jer, som vil have en pause fra et fagligt arrangement og som samtidig ønsker jer personlige redskaber til stress-håndtering.

Klintetours har specialiseret sig i mindfulness i naturen. På gåturen vil i blive guidet  gennem forskellige mindfulness-øvelser, som er så simple, at I kan tage dem med hjem og benytte dem på arbejdspladsen som mindfulde mikropauser.

 

Pauserne er ofte noget af det første der ryger på en travl arbejdsdag eller konference. Manglende pauser kan betyde, at hjernen drænes og man bliver irritabel, ukoncentreret og mister overblikket, hvad der hverken er godt for produktiviteten eller medarbejdernes trivsel.

Mindfulde pauser kan få hjernen til at lave ”ingenting”, så mental energi og overskud genskabes. Den positive effekt er veldokumenteret i forhold til at øge trivsel og forebygge stress.

Turen kan vare mellem 1-3 timer og udgangspunktet kan være hvor som helst, hvor der er adgang til et grønt område.

Denne tur har jeg afholdt for et firma, der havde brug for et velfortjent og rart pusterum ifm. et seminar på Rødvig Kro, men som samtidig havde udfordringer med et travlt arbejdsmiljø.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor mange personer kan vi være på turen?

Det er vigtigt for mig, at jeg har en god kontakt med hver enkelt deltager og alle kan høre, hvad jeg siger. Jeg kan derfor max have 25 personer med på tur.

Jeg har afholdt ture for grupper af mere end 25 personer, hvor gruppen blev delt i to, og der sammen med kunden blev lavet en plan for aktiviteter for den del af gruppen, som ikke var på tur med mig.

Hvad koster en skræddersyet tur?

Der er ikke faste priser på mine skræddersyede ture, da det afhænger af flere forhold. Det er f.eks.:

 • Hvor mange deltagere er i
 • Hvor mange timer ønsker i, at arrangementet varer
 • Ønsker i forplejning
 • Har i særlige ønsker til indholdet af turen, som jeg skal bruge ekstra tid på at forberede
 • Ønsker i bustransport eller lignende

Når vi talt sammen i telefonen om rammer og indholdet for jeres tur, så vender jeg hurtigst muligt tilbage med et tilbud på skrift, som beskriver turen og dens pris.

Kontakt Klintetours

Kan Klintetours guide på engelsk?

Ja, Klintetours guider gerne på engelsk.

Er der noget, vi skal være særlig opmærksomme på?

Det er vigtigt, at alle deltagerne kan gennemføre den tur, vi aftaler.
De skal:

 • kunne gå den aftalte distance og tempo
 • kunne gå i det valgte terræn
 • klæde sig på efter vejret, så de er tørre og varme
 • have gode sko at gå i
 • evt. kunne sidde på lammeskind på jorden og komme op igen

Hvordan betaler vi?

Når i takker ja til det skriftlige tilbud, sender Klintetours en faktura, som typisk skal betales indenfor 14 dage.

I betaler fakturaen ved at lave en almindelig bankoverførsel.

Bliver turen gennemført uanset vejret?

Klintetours ture bliver gennemført, når der er almindelig nedbør. Tag fornuftigt tøj og sko på.

Dog aflyses ture, hvor det kan være meget ubehageligt eller farligt at gennemføre, fx ved vejrprognoser, der melder om skybrud, kraftig heldagsregn eller kraftigt tordenvejr.

Det er Klintetours, der vurderer, om turen kan gennemføres ift. vejret.

Aflyses turen pga. vejret, meddeles dette hurtigst muligt til jer og i får pengene tilbage.

Hvad med transport?

Nogle ture langs Stevns Klint Trampesti starter et sted og slutter et andet. Der er flere muligheder for tilbagetransport:

 • I kan stille biler, der hvor turen slutter, som kan bringe jer tilbage.
 • Lokale busselskaber eller taxaer kan bestilles til at køre jer tilbage.
 • Hvis i er en mindre gruppe, kan i også benytte jer af Landcyklerne.
  Læs om om landcyklerne her

Jeg hjælper jer gerne med at finde den bedste løsning for jer.

Hvad med sygdom?

Klintetours er et enkeltmandsfirma, og er guiden Anne Rosell Holt syg på dagen, bliver turen aflyst, da der ikke er tilknyttet vikarer.

Klintetours følger statens anbefalinger i forhold til Corona-virus og andre smitsomme sygdomme/pandemier. Anbefales det at aflyse arrangementer, får I alle pengene tilbage.

Hvad hvis vi må aflyse den bestilte tur?

Klik her for at læse Klintetours handelsbetingelser