Om

Vandring og mindfulness kan hjælpe os alle til at få mere ro på i en hektisk hverdag. Det kan hjælpe os til at finde balancen mellem hastigt og langsomt.

Klintetours ejes og drives af Anne Rosell Holt. Anne har en faglig uddannelse som bachelor i idræt og kandidat i Folkesundhedsvidenskab, og har i 13 år arbejdet med forebyggelse og sundhedsfremme i kommuner. I 2017 tog Anne en instruktøruddannelse i Mindfulness hos AtWork.

“Selvom jeg ved rigtig meget om sundhed og trivsel, kom jeg alligevel til at presse mig selv for meget – med stress og angst som følge”.
Efter en sygemelding besluttede Anne sig til at skifte spor i karrieren for at kunne leve mere langsomt og lystbetonet. 1. maj 2018 oprettede hun Klintetours.
Klintetours tilbyder guidede ture de smukkeste steder på Sjælland og Møn. Turene har forskellige temaer. Nogle ture har hovedvægt på vandring, mens andre har hovedvægt på mindfulness. Derudover er der kurser i vandring for dem som drømmer om at vandre eksempelvis Caminoen.

 

“Med Klintetours håber jeg at kunne forene min egen passion for vandring, natur og mindfulness, med den store glæde det er at give deltagerne gode oplevelser. Deltagerne skal gerne koble af, få ro i krop og sjæl samt ny viden, som kan give dem mere livsglæde eller mod på vandreture på egen hånd”.

 

Anne har selv vandret, siden hun som teenager var spejder. Efter gymnasiet var Anne 8 måneder på friluftshøjskole i Norge, hvilket gav hende en solid ballast for friluftsliv året rundt. Siden har hun vandret meget i Norden og Sydeuropa, men også fjernere steder som Nepal og New Zealand. En vandretur på Caminoen gav hende modet til at starte som selvstændig.