Om Klintetours

Jeg, Anne Rosell Holt, er ejer af Klintetours. Jeg brænder for at give mine gæster en helt fantastisk dag med naturoplevelser, hvor der er plads til både ro, fordybelse og latter.

Stevns Klint UNESCO Verdensarv er udgangspunktet for de fleste ture, da dette sted har ”WOW-faktor”.
Vandring på den fredfyldte trampesti med højt til ”loftet” og fantastiske udsigter til klintens bratte, hvide skrænter og de skummende bølger på Østersøen er en helt særlig oplevelse og langsomt indfinder fredfyldtheden sig i krop og hoved.

Samtidig er der også knyttet dramatiske historier til Stevns Klint. Titlen som UNESCO Verdensarv skyldes, at klinten indeholder rester fra den asteroide som for 66 millioner år siden ramte Jorden og udslettede omkring 70 % af alt liv. En dramatisk historie, som jeg formidler med så stor entusiasme, at deltagerne næppe glemmer den igen.

De helstøbte oplevelser skabes i samarbejde med mange lokale fødevareproducenter, overnatningssteder, kunstnere, grønne ildsjæle, mm. På denne måde arbejder jeg for at skabe oplevelser i tråd med FN´s Verdensmål for en bæredygtig udvikling.

Klintetours udbyder både ture, workshops og forløb for privatpersoner, foreninger, virksomheder og kommuner på hele Sjælland og Møn. Turene tilpasses årstiden og jeres ønsker og behov. Vi er fælles om at sammensætte den bedste oplevelse for jer.

Min historie

Klintetours er startet i 2018. Før da arbejdede jeg 13 år med sundhedsfremme og forebyggelse i kommuner. Jeg var glad for arbejdet, men oplevede at sidde for meget bag en skærm. Jeg sagde op for at være mere SAMMEN med mennesker, komme mere ud under åben himmel og lugte mere af bål.

Og så havde jeg også været stresset alt for længe – og sygemeldt af flere omgang. Endelig erkendte jeg, at det krævede at jeg gjorde noget helt andet, så der kunne komme mere ro på i min hverdag og jeg havde mere tid til min familie og mig selv.

Det har gjort en kæmpe forskel og idag her jeg det rigtig godt!

Med hvile, lange gåture i naturen og mindfulness genvandt jeg stille og roligt mit overskud. I dag er jeg meget mere bevidst om behovet for balance mellem at yde og nyde, og at jeg skal være lige så omsorgsfuld overfor mig selv som andre.

Naturen er det bedste sted for mig at lade op. Naturen stiller ingen krav til mig. Jeg kan blot nyde skønheden, lade tankerne flyve og bare være til. Når jeg vandrer eller laver mindfulness i naturen bidrager det til jeg får en balance mellem hastigt og langsomt.

I dag bruger jeg al den viden og erfaring jeg har om sundhed, stress og natur til at lave ture og kurser, som i sidste ende kan give dig øget mentalt og fysisk overskud til at leve det liv, du ønsker dig.