fbpx

Begynd din weekend med at komme helt ned i gear ved hjælp af mindfulness i Solgårdsparkens skønne omgivelser.

Mindfulness er en simpel teknik, som kan hjælpe dig med at finde ro samt blive mere opmærksom på, hvordan du har det. Mindfulness er anerkendt for at kunne reducere stress.

Vi går rundt i den lille naturperle Solgårdsparken, hvor der både er udsigt til gamle træer, søer, Tryggevælde Å og Køge Bugt. Undervejs gør vi holdt og jeg guider jer gennem forskellige mindfulness-øvelser.

Temaer

17. august: Velvære og nydelse
Ret bevidst dit fokus mod livets små og gode øjeblikke

24. august: Stresshåndtering
Find ro og nærvær med Mindfulness

31. august: Empati og venlighed
Bliv kærligere overfor dig selv og andre ved at praktisere Mindfulness.

7. september: Hjernefrisk
Styrk og forandr din hjerne med Mindfulness

For hvem

Tilbuddet er for alle, der gerne vil dyrke mindfulness sammen med andre. Du kan komme en enkelt gang eller deltage i hele forløbet – hvad der passer dig bedst. Har du ikke prøvet mindfulness før, er du også velkommen, men du kan med fordel først deltage i en af mine ture med ”Introduktion til mindfulness”, hvor du hører mere om, hvordan man gør og hvorfor.

Medbring

Hav tøj på efter vejret, og som kan holde dig varm og tør, når vi laver siddende øvelser. Medbring gerne noget du kan ligge på og et tæppe. Regner det, søger vi læ under træer eller i de røde pavilloner.

Tidspunkt
Kl. 16.30 -17.30

Sted: Solgårdsparken, P-pladsen på Stevnsvej 26, Strøby Egede, 4600 Køge

Pris
50 kr. pr gang.

Bestiller du billet på forhånd er du sikret en plads, men du er også velkommen til blot at droppe ind og se om der er ledige pladser. Ved drop- in kan du betale med Mobilepay.

Billetter:

Klik her for at bestille billet

Toilet

Der er toilet ved parkeringspladsen.

 

Leave a Reply