fbpx

Drømmer du om at vandre en længere tur, men er i tvivl om det praktiske, så er dette kursus noget for dig

Ruter

Få inspiration til ture i Danmark og udlandet

Mad

Få inspiration til turmad og prøv forskellige typer kogegrej

Overnatning

Få viden om overnatning i naturen, hytter og herberger

Find vej

Få intro til kort og kompas samt app´s

Kurset er dig, som er nybegynder indenfor vandring og som gerne vil have mere grundlæggende viden for at din første længere vandretur bliver en succes.

På kurset kommer vi ind på følgende emner:

  • Vandreruter i Danmark, Sverige og Spanien (Caminoen)
  • Overnatningsmuligheder – primitive såvel som hytter og herberger
  • Turmad og kogegrej
  • Intro til kort og kompas samt kort-app
  • Udstyr, der er ”need to” og ”nice to” at have med – ud fra mottoet: keep it simple!
  • Hvilke forberedelser, der kan bidrage til at alle får en god tur
  • Fortræning og vandreteknik
  • Rejseudbydere

Når kurset er slut, skulle du gerne være fyldt op med VIDEN, LYST og MOD på at komme afsted!

Anne Holt vandrer på Lagunestien

Instruktør

Anne Rosell Holt

Jeg, Anne, har vandret i mere end 30 år og i lande som Danmark, Sverige, Norge, Island, Østrig, Italien, Spanien (Caminoen), Nepal og New Zealand.

“Min første vandretur var med spejderne til fjeldene i Norge. Jeg var solgt på stedet til denne måde at opleve naturen på og denne måde at være sammen med mine venner på.

Senere tog jeg på friluftshøjskole i Norge, hvor 8 måneder i fjeldene gav mig en masse oplevelser og færdigheder.

Nu er jeg 48 år og mine vandreture er mindre strabadserende nu, men jeg elsker stadig det simple liv på stierne:

Sleep, walk, eat – Repeat

Alle kan vandre. Det handler om at planlægge sin tur efter lyst og evne.

Jeg glæder mig til at dele min viden og begejstring med dig.”

Af klimamæssige årsager vil jeg ikke længere flyve, så nu er vandreturene primært i Norden og Nordeuropa, hvilket byder på massere af fantastiske oplevelser.  På kurset får du inspiration til vandreture i vores nærområde og du kan også få inspiration på bloggen.

Kursus i vandring

Sted

Boserup skov ved Roskilde

Dato

Søndag d. 11. august 2024 kl. 10-17

Pris

695 kr. for kursus og fuld forplejning.
Ekskl. billetgebyrer.

Book billet

Længde

Cirka 5 km i let ujævnt terræn

Anmeldelser af kurset

“Jeg er aldrig fan af at give TOP karakter, fordi så kan der jo aldrig komme noget som er bedre …
Men et kursus i vandring med Anne var ikke kun i top. Hun havde direkte kontakt med vejrguderne, som leveret en flot ramme til ….
Vandrekurset var en gave, jeg fik af min hustru – 7 timer – så tænkte jeg, det var lang tid, men vupti i Annes selskab gik det mega hurtigt – med rigtig meget indhold, fantastisk viden og rigtig meget ro i hendes undervisning form, så der var RIGTIG meget tid til at få viden.
Jeg kan så meget anbefale Klintetours.
Michael

Annes intro til det at vandre vil være en rigtig god start for alle der ønsker at gå mere end “rundt om søen” Hun kan lære dig om udstyr, vandre teknik, mad på vejen og meget andet. Og så kender hun mange herlige steder at gå – så jeg fik gode ideer til nye steder at opdage.
Gittemay

Har været på ¨Kurset i vandring¨ med Anne, hvor vi fik en gennemgang af vandreture, apps, og udstyr. Hvad er ¨good to have¨ og ¨nice to have¨ og tips og råd. Vi lavede mad med forskelligt udstyr. Anne er behagelig, imødekommende og meget smilende, man føler sig velkommen. Hun delte ud med alt hendes erfaring og havde en masse forskellige udstyr med. Jeg føler mig godt klædt på, til at tage skridtet videre fra endagsture til ture med overnatning og madlavning. Tak for en super dejlig dag. Jeg kommer igen på en af dine andre arrangementer.
Pernille

Vi har i dag været på kursus i vandring med indlagte tips til udstyr og teknik. Ingen af os har nogen erfaring med vandring så for os var det et meget lærerigt kursus, hvor Anne gav masser af gode tips om alt fra fodtøj, soveposer og passende måltider til vandreteknik, og delte ud af sin store erfaring fra sine 25 år med Vandreture rundt om i hele verden. Det har givet os lyst og mod på at komme igang med at vandre længere ture og forhåbentligt er vi at finde på Caminoen en skønne dag ? Tak for en skøn dag med herlig frokost
Pia

“Anne har et positivt og gladt væsen, som hun bruger til at formidle hendes store viden og erfaringer med vandring i og udenom Danmark. På hendes kursus i vandring, kommer hun ind om alt, hvad man har brug for at vide som nybegynder (eller tidligere spejder med hukommelsestab ?), og man går derfra glad og fyldt med gå lyst!”
Rikke

“En super fed oplevelse. Anne er så rar, og struktureret i dette arrangement : kursus i vandring. Vi blev virkelig godt klædt på allerede ved tilmeldingen. Kan varmt anbefale dette til alle som vandrer, såvel begyndere som øvede. Anne gør det i “ Brug hvad du har og føler for, så vandring bliver en oplevelse” 🙏 Tak for en super dejlig lørdag i Boserup Skov, og din fantastiske naturlige måde at være på.
Andrea 

Så var jeg på 1-dags vandre kursus med Anne fra Klinetours i Boserup Skov ved Roskilde. Det var en helt fantastisk dag og jeg gik hjem med en følelse af glæde og propfyldt med viden om, og inspiration til, vandreture og hvad er kræves for at få succes med vandring. Anne er en helt fantastisk underviser, der formår at formidle sin enorme viden og erfaring med vandring på en inspirerende måde, hvor også nybegyndere kan være med. Vi lærte alt fra, hvordan man kan snøre sine sko på forskellige måder, til hvilket udstyr og tøj, der er nice to have og need to have, når man vandrer. Vi lærte hvordan man kan lave mad i det fri og hvilket udstyr, der egner sig til det, hvordan man kan fortræne for at undgå skader, hvordan man bruger vandrestave, hvordan man bruge kort, kompas og vandre-apps, ja selv hvordan man kan gå op og ned af bakker, så man undgår skader i fx. knæ. Sidst men ikke mindst lærte vi at gøre os nogle overvejelser omkring motivationen til at vandre og hvilke forventninger, man har til det at vandre fx om man vil vandre med andre eller alene – og hvordan man kan tackle evt. gnidninger i en gruppe på en vandretur. Anne er et utroligt imødekommende og tålmodigt menneske, der udstråler ægte passion for vandring og hun svarer beredvilligt og udførligt på alle spørgsmål. Hun er også en dygtig leder, der kan få en gruppe til fungere omkring et fælles mål og samtidig have supersjovt. Alle der bare har den mindste lille bitte lyst til at komme ud i naturen og vandre bør med det samme melde sig til dette kursus.
Nina

 

Praktiske informationer

Forudsætninger

Du skal kunne gå 4 km/t og i let ujævnt terræn.

Ingen anden erfaring er nødvendig.

Medbring 
* Hav tøj på efter vejret.
* Tallerken
* Bestik
* Kop
* Evt. ekstra snacks
* Drikkelse
* Vandrestave, vandre/dagsrygsæk og kompas, hvis du har det i forvejen, ellers kan du låne af instruktøren.

Pris

695 kr. og inkluderer kursus, frokost, kaffe, snacks og skovafgift.

Tidspunkt

Søndag d. 11. august 2024 kl. 10.00 – 17.00

Sted

Kurset afholdes i Boserup Skov.

Vi mødes på parkeringspladsen øst for Boserupskolerne.

P-pladsen har ikke en GPS-adresse, men skolens adresse er Boserupvej 100, 4000 Roskilde.

Offentlig transport

Bus 207 kører fra Roskilde Station til denne parkeringsplads.

Handelsbetingelser
Klik her for at læse Klintetours handelsbetingelser 

Deltagerantal

Kurset gennemføres med minimum 4 tilmeldte. Der er max 7 deltagere med på turen, da jeg prioriterer, at kunne give jer individuel sparring.

Toiletforhold

Der er muld-toiletter undervejs.

Få allerede nu viden og inspiration på min blog