fbpx

Mange har så travlt, at de har svært ved at geare ned. Du kan opnå ro i krop og sind med Mindfulness i naturen. Mindfulness handler om, at være nærværende og fuld opmærksom på nuét. Noget som mange af os var gode til som børn. Mange voksne derimod døjer med tankemylder

Med træning i Mindfulness kan du genvinde din evne til at være nærværende.

Øvelserne er simple, så alle kan være med. 

Fredfyldt pause i solen
Naturen er kilde til mental og fysisk sundhed

Når du træner Mindfulness i naturen, får du naturens positive effekter med. At høre vandet risle, dufte fyrretræerne og se på solens lys gennem trækronerne har en række helende effekter. Det mindsker din stress, styrker dit immunforsvaret, øger din koncentrationsevne og giver dig fornyet energi og kreativitet.

Formålet med denne tur er, at du mærker på egen krop, hvilken effekt Mindfulness i naturen kan have for dig. Du prøver en række øvelser i den smukke og stemningsfulde skov nær Vallø slot.

Turen er meget praksisorienteret og med dig hjem får du en kort guide til, hvordan du selv kan lave Mindfulness i naturen fremadrettet.

Praktisk information

Hav tøj på efter vejret, og som kan holde dig varm og tør, når vi laver øvelser. Turen foregår i et let terræn, så der er intet behov for særlige vandresko.

Medbring gerne liggeunderlag og tæppe, for vi lægger os i skovbunden noget af tiden.

Mødested

Foran Vallø Slotskro, Slotsgade 1, 4600 Køge. 
Der er gode muligheder for parkering i nærheden. 

Dato
Lørdag d. 5. oktober 2019 kl. 13.00-16.00

Tilmelding
Turen er arrangeret i samarbejde med LOF Køge, og tilmelding foregår via deres hjemmeside.
Klik her for at åbne LOF Køges hjemmeside